Bursa trenuletelor electrice

Anunturi vanzare - cumparare si schimburi in domeniul modelismului feroviar. Portal catre principalele magazine si forumuri de specialitate.

Ultimele subiecte

» Lichidare colectie H0
Sam Apr 14, 2018 12:24 am Scris de endo_ro

» Vand locomotiva Br89 DRG
Vin Mai 27, 2016 11:38 pm Scris de iuliu

» Vand platforma cu cabina de franar DRG
Mar Mai 10, 2016 10:15 pm Scris de iuliu

» Vand Set Tolvas "Duo" RENFE
Lun Apr 11, 2016 8:49 am Scris de iuliu

» Vagoane calatori CFR
Lun Feb 29, 2016 3:10 am Scris de endo_ro

» Vand 3 seturi CFR la scara HO.
Lun Feb 29, 2016 12:37 am Scris de CEZARROBERT

» vand vagoane cfr ho
Lun Feb 29, 2016 12:36 am Scris de CEZARROBERT

» Vand drezina Robel
Lun Noi 23, 2015 3:20 am Scris de endo_ro

» vand placa turnanta
Mar Mai 05, 2015 8:00 am Scris de newoutlander

Forumul caiferate21

Forumul lokomotiv


Hobbymag

Hobbymag.ro

Trains Addicted

Trains Addicted

Trenulete info

Recomandari

         Jucarii.com.ro

Modelexpert.ro

         modelexpert.ro

Trenulete de vis

Magazin HGD


trenulet.ro

Diverse


Postarea imaginilor pentru vanzare (tutorial mpursu)

Distribuiţi
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 51
Puncte : 96
Data de inscriere : 10/11/2011

Postarea imaginilor pentru vanzare (tutorial mpursu)

Mesaj Scris de Admin la data de Lun Dec 12, 2011 10:50 pm

Ma voi referi aici la imaginile stocate pe www.photobucket.com . Acest site genereaza automat miniaturi ale pozelor, pe care le vedem atunci cand accesam albumele.
Deci cum procedam? Aducem "formula magica" de mai sus in locul unde dorim sa apara linkul-miniatura. Deschidem o fereastra cu albumul care contine imaginea dorita, deci vom vedea un sir de miniaturi, printre care si cea a imaginii alese. Click-dreapta pe aceasta miniatura, apoi click pe Properties; cu mouse-le se selecteaza si se copiaza ceea ce se vede dupa Address (URL), apoi se inlocuieste calea_spre_miniatura cu ceea ce s-a copiat. Apoi se face click pe Direct Link; Photobucket este atat de amabil cu noi, incat un simplu click pe Direct Link inseamna copierea directa a continutului de acolo Smile. In formula magica de mai sus se inlocuieste calea_spre_imagine cu ceea ce s-a copiat. Facem apoi click pe Previzualizare si admiram rezultatul.
S-ar putea ca aceasta sa fie o cale mai simpla: dupa ce in mesaj se aduce formula magica de mai sus, se face click pe Direct Link, deci in clipboard se copiaza calea spre imagine. Calea spre miniatura se obtine pur si simplu adaugand un th_ in fatza numelui imaginii. De exemplu, imaginea se numeste poza.jpg, iar miniatura generata automat se numeste th_poza.jpg. In formula se inlocuieste calea_spre_imagine cu ceea ce s-a copiat, apoi se inlocuieste si calea_spre_miniatura cu acelasi continut, dupa care se vine cu cursorul inaintea numelui imaginii si se adauga de la claviatura acel th_.

Linkurile-miniatura pentru pozele de pe ImageShack se obtin astfel, pas cu pas:

1) pornim ImageShack (nu-i necesar sa ne autentificam) si mergem la poza dorita;
2) click pe poza pentru a o afisa la marimea ei originala;
3) click-dreapta pe poza mare, dupa care click pe optiunea "Copiaza adresa URL a imaginii", deci computerul va memora ceva gen blabla.jpg;
4) deschidem fereastra de editare a unui mesaj pe forum (daca nu era deja deschisa);
5) scriem [url][img][/img][/url] sau... click pe butoanele "URL", "IMG", "IMG_stelutza" si "URL_stelutza" :grin:;
6) aducem cursorul dupa primul URL, scriem un "=" si facem CTRL+V, adica aducem adresa URL a imaginii dorite, pe care computerul a memorat-o la pasul 3, deci vedem [url=blabla.jpg][img][/img][/url];
7) ducem cursorul intre [ img ] si [ /img ], dupa care facem din nou CTRL+V, deci acum vom vedea [url=blabla.jpg][ img ]blabla.jpg[ /img ][/url];
8 ) ducem cursorul inainte de al doilea JPG si scriem "th.", deci acum vedem [url=blabla.jpg][ img ]blabla.th.jpg[ /img ][/url];
9) acum facem click pe "Previzualizare" si... admiram linkul-miniatura pe care tocmai l-am creat Cool

Astfel obtinem linkuri-miniatura care duc direct la pozele stocate pe Photobucket sau pe Imageshack, fara ca mai intai sa accesam site-urile respective, cu reclame si multe butoane de apasat pana la vizionarea pozei dorite.

(nota: in acest mesaj am adaugat intentionat spatii intre "[" , "img" si "]", fiindca softul acestui forum deja credea ca ma refer la o imagine, pe care chiar incerca sa o afiseze, fara succes bineinteles; cand veti scrie "formula magica" a linkului-miniatura, NU introduceti spatiile respective)
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 51
Puncte : 96
Data de inscriere : 10/11/2011

Re: Postarea imaginilor pentru vanzare (tutorial mpursu)

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Ian 22, 2014 1:45 am

Va rog frumos sa specificati in finalul anuntului daca doriti ca in urma epuizarii produselor, acesta sa fie mutat la rubrica "Vanzari incheiate" Astfel vom avea si un istoric ce poate fi util atat pentru calificativul vanzatorului, cat si ca observare a evolutiei pretului de vanzare pentru un produs in diferite perioade.
In rest, anunturile sunt considerate valabile si raman la locul lor, asa cum au fost concepute de catre vanzator, fiecare cu preferintele sale legate de forma si continut... culori, fonturi, marimea acestora, fotografii etc.

Spor la treaba!

    Acum este: Mar Ian 22, 2019 4:38 pm